Founder
Tone har over 25 års erfaring fra restaurantbransjen.
Hun vet hva som kreves for å gjenskape suksess, igjen og igjen.
Om det er etablering, konseptuelt, vekstfase, kommersielt, drift eller økonomisk.
Gjennom ledende roller i kjeder som Peppes Pizza, Burger King, Dolly Dimples og Waynes Coffee, samt som driver av enkeltstående konsepter på Grünerløkka og Aker Brygge, har hun lært hva som skal til for å møte markedets behov.
Suksessen ligger i å bygge en solid organisasjon med struktur, mål og – alltid med fokus på både drift og relasjoner.
Det handler alltid om mennesker - og hvordan klare å ta ut potensialet - sammen!
Visjonen
Større restaurant-hus kan bygge opp et solid støtteapparat eller hovedkontor.
Men hva med alle dere andre?
Det er små marginer i bransjen og vi kan gi konkrete tiltak og verktøy som vil øke topplinjen og ikke minst gi lønnsom drift.
Hva du trenger avhenger av hvor du står i dag og hvilke ambisjoner du har for fremtiden. Vi bistår i alt fra oppstart og driftsimplementering til omstilling og endring.
Hadde det ikke vært kjekt å hatt noen som visste hvilke feller du kan unngå? Og ikke minst hvordan øke kvalitet, service og verdien til gjestene.
Så kan du jobbe strategisk for å vokse med flere enheter. Og være sikker på at de du har, leverer som avtalt – hver dag!
Målet er å skape stabil vekst og få restauranten til å lykkes!
Uten å måtte bygge et stort og dyrt hovedkontor, før lønnsom vekst er et faktum.