Founder

Tone har over 25 års erfaring fra restaurantbransjen.

Hun vet hva som kreves for å gjenskape suksess, igjen og igjen.

Om det er etablering, konseptuelt, vekstfase, kommersielt, drift eller økonomisk.

Gjennom ledende roller i kjeder som Peppes Pizza, Burger King, Dolly Dimples og Waynes Coffee, samt som driver av enkeltstående konsepter på Grünerløkka og Aker Brygge, har hun lært hva som skal til for å møte markedets behov.

Suksessen ligger i å bygge en solid organisasjon med struktur, mål og – alltid med fokus på både drift og relasjoner.

Det handler alltid om mennesker - og hvordan klare å ta ut potensialet - sammen!

Boost restaurant lønnsomt tone langbach

Visjonen

Større restaurant-hus kan bygge opp et solid støtteapparat eller hovedkontor. 

Men hva med alle dere andre? 

Det er små marginer i bransjen og vi kan gi konkrete tiltak og verktøy som vil øke topplinjen og ikke minst gi lønnsom drift.

Hva du trenger avhenger av hvor du står i dag og hvilke ambisjoner du har for fremtiden. Vi bistår i alt fra oppstart og driftsimplementering til omstilling og endring.

Hadde det ikke vært kjekt å hatt noen som visste hvilke feller du kan  unngå?  Og ikke minst hvordan øke kvalitet, service og verdien til gjestene. 

Så kan du jobbe strategisk for å vokse med flere enheter. Og være sikker på at de du har, leverer som avtalt – hver dag!

Målet er å skape stabil vekst og få restauranten til å lykkes!

Uten å måtte bygge et stort og dyrt hovedkontor, før lønnsom vekst er et faktum.

Boost restaurant lønnsomt tone langbach
  • Tone innehar en kombinasjon av bransjeerfaring, resultatfokus og ledelseskompetanse, samt evnet å gi konstruktive tilbakemeldinger og veiledning til ledelsen. Innen ledelseskompetanse har hun sterk erfaring med å lede organisasjoner gjennom endring og omstillinger med gjennomslagskraft.

    Edwin Fjeldtvedt, styreleder Favrit

  • … Tone forstår restaurantbransjen godt, ikke bare drift og økonomi, men vet at resultater kommer fra motiverte medarbeidere. Jeg har vært med på å etablere flere restaurantkjeder i Norge og om jeg trenger råd om dette, ringer jeg Tone. Hun er en av de mest kompetente menneskene jeg kjenner i restaurantbransjen.

    Magne Lome, Partner SalesJobs

  • Boost har hjulpet vårt serveringssted (og arbeidstreningsprosjekt) Cousins med essensiell kompetanse gjennom 2024. I målrettede prosesser har de analysert våre kalkyler, optimalisert inntjening og forbedret våre rutiner, og dette har ført til økt bunnlinje. Samtidig har Boost implementert HMS-rutiner, verneombud og rådgitt oss om driftsverktøy – i tillegg til å gi oss verdifulle innspill om arbeidsmiljø. Lederstøtten Tone Langbach har ytt oss i en krevende snuoperasjon har vært alfa og omega for å komme i mål.

    Sosial entreprenør Christoffer Naustdal Hjelm

  • Tone Langbach jobbet innenfor rammen som var satt og presenterte det produktet som var bestilt. Vi kan anbefale Tone, hun leverer som avtalt og er i tillegg hyggelig å jobbe med.

    Øyvind Stumberg Christiansen, COO hos BurgerKing

  • Hun er sterkt kundesentrisk, legger bevisst og systematisk til rette for sunn drift og har stadig et øye for nytenkning og forbedringer. Tone er en stayer og står støtt også i tøffe tider.

    Ragnhildr Weberg, HR Direktør Umoe Restaurants

  • Jeg [har] aldri møtt noen av Tones kaliber i Norge. For å lykkes over tid så må du forstå hvordan verdiskapingen skjer, være opptatt av mennesker, fag, økonomi, detaljer og perfeksjon, og finne en klok og god balansegang mellom relasjoner og det målrettede operasjonelle. Tone er et unikum her, og er veldig virkningsorientert i sin ledelse.

    Administrerende direktør for Dolly Dimple’s, Tore Garmo